Min baggrund

Jeg er seminarie uddannet speciallærer og har gennem 30 år arbejdet med udsatte familier og sårbare børn. De første år som lærer, siden som familieterapeut, pæd. konsulent og supervisor af personalegrupper på specialskole og børneinstitutioner. Jeg har mange og gode erfaringer i samarbejdet med børnepsykiatriske afdelinger, pædagogisk-psykologisk rådgivning, skoler og socialforvaltninger.

1993 blev jeg uddannet familieterapeut fra The Kempler Institute of Scandinavia og senere tilknyttet som familieterapeut og konsulent i 8 år.

1998 blev jeg uddannet supervisor fra Den sociale højskole hos soc. rådgiver Susanne Bang og Ken Heap og har en 2-årig efteruddannelse i miljøterapi ved Psykolog Per Thomsen samt kurser i "Samtaler med børn" fra Den Sociale Højskole, KBH.

2009 blev jeg godkendt Imago parterapeut fra Det danske imago Institut ledet af Speciallæge & børne-ungdomspsykiater Piet Dreiby og cand. Psyk. Kirsten Seidenfaden.

Desuden tog jeg en masterclass i "Somatisk traumebehandling" hos psykolog Peter Levine og senere i 2010 en masterclass i Parrelationsterapi hos psykolog Hedy Schleifer. I 2012 tog jeg en kortere efteruddannelse i "Tab og Traumer" ledet af Soc. rådgiver Marianne Davidsen-Nielsen.

2013-2015: blev jeg uddannet som parterapeut i emotionsfokuseret terapi hos klinisk psykolog & specialist Jette Simon, director of ICEEFT

2016: blev jeg uddannet vejleder i Par-tjek på Center for Familieudvikling

2017: exam. som international EFT-parterapeut & medlem af ICEEFT 

Jeg etablerede i 1999 egen praksis på deltid og siden 2006 på fuld tid - og med stor glæde :-)

 

Jeanneholten